Nu vrijdag tussen 19 en 20u ontvangt de Engelstalige ThalsFM-dj Tam een internationale gast tijdens zijn Nightride-live-programma.

Veel kunnen we momenteel nog niet verklappen over de identiteit van VIP, enkel dat de gast in kwestie gekend is door jong en oud, en nog niet van plan is om de carrière te beëindigen. Het is een ééndaags blitzbezoek aan België en ThalsFM is uiteraard zeer verheugd om deze gast te kunnen verwelkomen in de studio.

Om de luisteraars van ThalsFM en de lezers van Nnieuws de kans te geven om de internationale gast te ontmoeten, wordt er een meet-en-greet voorzien. Er is dan ook gelegenheid om samen op de foto te gaan.

Om een idee te hebben van het aantal belangstellenden vraagt ThalsFM daarom ook om de aanwezigheid via e-mail te bevestigen, zodat er eventueel in meerdere groepen een bezoek aan de studio kan worden gebracht.

Geïnteresseerden melden hun komst via info@thalsfm.be. Bij een grote interesse zal contact worden opgenomen om te laten weten wanneer u wordt verwacht.

Plaats van afspraak :
ThalsFM studio's Tam & Anita
Eilandje 1/C
Herentals.

Hopelijk tot vrijdag  live voor de foto's.